Post by icpropolchrismas on Feb 20, 2022 19:21:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ wytrzymałość generatora kodów oszukiwać ▞▞▞
▞▞▞ Monster Legends 2022 version ▞▞▞
Kiedyś lubiłem tę grę. Widziałem, jak mój ulubiony YouTuber grał w to wiele lat temu, i pomyślałem „hej, też spróbuję”. Na początku było fajnie, ale w końcu uderzyłem w nieuniknioną ścianę. Więc w tym momencie pomyślałem: „Dobra, dostanę lepsze jednostki”. Tak zrobiłem, a potem straciłem zainteresowanie. A kiedy w końcu wróciłem, dostały mocy. Co więcej, gra uwielbia swoje reklamy. Kiedy zaczynam grę, muszę przejść przez wszystkie te okna, zanim będę mógł cokolwiek zrobić. „Nie, nie chcę tego kupować”.
Koszt jajka stwora w porównaniu ze sprzedażą jajka. Przykład; Jajo Greensaura kosztuje 60 klejnotów. Za 60 klejnotów możesz kupić podstawową ilość 300K złota, ale jeśli ktoś ma jajko i miałby je sprzedać, otrzymane złoto byłoby marną i bezużyteczną ilością 200. W żadnym wypadku nie mówię, że należy dostaniesz 300k za sprzedaż oczywiście w tym scenariuszu, ale zdecydowanie absurdalnie głupią kwotę otrzymaną za sprzedane jajko w porównaniu z jego ceną zakupu.
Legendy o potworach mają dla mnie wszystko, Bena, to gra, w której hodujesz potwory i je hodujesz. Myślę, że niesamowite, masz też tryb społecznościowy, w którym możesz grać z przyjaciółmi mój ulubiony potwór to molem strzela grzybami jako jego ostatecznym atakiem jest super silny, powinieneś grać zrobili też moją ulubioną ssundee na YouTube, on robi fortnite i minecraft
Monster Legends સ્ટ્રેટેજી loq
ta gra wielki to jeden żart grałem w to 2 super
Borderlands Legends już 31 października na iOS
moze byc ale gra jest bez rewelacji
Mam problem, w którym moja przepustka dla początkujących dała mi legendarne jajko i je wyklułem, ale utknąłem bez legendarnej fabuły, z którą ma pochodzić? Mówi, że to twierdziłem, ale nigdy nie miałem możliwości odłożenia go, czy mogę uzyskać w tym pomoc?
Dobra gra, ale dlaczego zmieniłeś bitwę mutiplayer, nie możesz już wybrać przeciwnika. Plus eventowe potwory/przedmioty są szalenie trudne do wygrania bez użycia prawdziwych pieniędzy. Po prostu nienawidzę, że to się opłaca, powinniśmy używać gry zamiast pieniędzy. Wciąż przyzwoite ogólnie i uzależniające (nie tak jak wcześniej, bez obrazy) I zmień mutiplayera z powrotem Zwykle nie przegrywam często, ale teraz rzadko wygrywam, ponieważ ciągle mierzę się z profesjonalistami z rankingu lvl150 na lvl89 Po prostu to zmień z powrotem.Poza tym,GG
Skuteczna współpraca i strategia są kluczowe, jeśli chcesz odnieść sukces na ... „FAQ” www.ea.com/pl-pl/games/apex-legends/about/frequently-asked-
to jest tak zabawne, że dostajesz mnóstwo fajnych i dziwnych potworów, to jest po prostu tak zabawne, że mógłbym grać przez całe życie.
Obserwujący: 4,6 tys. •. RPG · Strategie · Joc pe mobil.
Cut the Rope 2 Atjautības spēles zvo
kiedy walczysz w trybie wieloosobowym, sprowadza się to do przeciwnika o znacznie wyższym poziomie, jak gdybym był na poziomie 17, to zmusza mnie do walki z przeciwnikiem na poziomie 56-63 PROSZĘ TO NAPRAWIĆ!!! spraw, aby pasował do twojego poziomu, wtedy będę więcej gwiazdek, ale do tego czasu 1 gwiazdka FIX ITTTT!!
Monster Legends z pewnością zmieniło się od czasu, gdy po raz pierwszy w nią zagrałem w 2015 roku. Kiedyś była to fajna gra z fajnymi potworami i bitwami, w których byłbym podekscytowany, aby zagrać. Miała kreatywnie wyglądające potwory i funkcję rozmnażania do tworzenia nowych potworów. Ale teraz wszystko jest takie samo, z wyjątkiem tego, że zmieniła się w grę typu pay-to-win. Inną rzeczą, która bardzo mnie niepokoi, jest to, że zmienili wiele projektów i grafiki gry. Na przykład siedliska nie są takie same po tak długim szukaniu w oryginalny sposób.
Monster Legends Strategie txm
To jest gupie nie moge odpalic tej gry
Byłoby to 5 gwiazdek, ale ładowanie trwa tak długo i zawiesza się, aby często ulepszyć telefon
Myślę, że niektóre rzeczy powinny zająć mniej czasu i taniej, klejnoty nie są niemożliwe, ale aby zdobyć duże kwoty, musisz je kupić, co rozumiem, ale jest to droga zbyt droga, jak 100 USD za mniej niż 2 000 klejnotów, jeśli tak zrobić coś wartego 100$, może powinno być lepiej jak "100$ za 5k klejnotów" czy coś takiego
To naprawdę zabawne i ekscytujące, ale myślę, że powinni wyjść z bardziej ekskluzywnymi potworami, o tak, myślę, że powinienem być łatwiejszy do zdobycia klejnotów, daję tej grze 5-gwiazdkową recenzję
Zapłać, aby wygrać grę. Zakupy za 100 USD to powszechna okazja. Moją pierwszą legendarną kupą był Nebotus!!! Teraz jest to jeden z najgorszych w grze, ale zapłaciłem za to prawdziwymi pieniędzmi. Każdy nowy potwór ma więcej operacji niż poprzedni według lig. Nie warte ani grosza, bo po każdej otrzymanej ofercie poczujesz się skołowany, ponieważ każda NOWA oferta jest lepszą ofertą na więcej potworów operacyjnych itp. EDYCJA: miesiąc po tym, jak to napisałem, wprowadzili te absurdalne Mity, naprawdę zapłatę za wygrywanie potworów. Hańba.
W trybie wieloosobowym czuję się tak, jakby po dopasowaniu, gdy widzisz potwora innych graczy, myślę, że nie powinno to odbierać ci trofeów, jeśli nie wciśniesz walki przed rozdaniem, ponieważ może to być naprawdę denerwujące, gdy próbujesz awansować, a ty musisz opuścić każdy inny mecz, ponieważ wiesz, że nie możesz wygrać
To jest osaaam
gówno 11 poziom od razu wszystko się resetuje ,ogólnie gra spoczko ale system coś nie tak
Bez sensu jest na Arenie wieloosobowej, cały czas dobierania się do ludzi z +100 lvl i nie mogę wbijać punktów, stary system był lepszy. Zmiencie do
Guwno
Ponieważ istnieje niekończąca się fala próśb o ocenę, dam ją. Gra jest fajna. W większości mi się to podoba. Niektóre poprawki by to ulepszyły. Po pierwsze, przestań prosić o ocenę za każdym razem, gdy się loguję. To denerwujące. Po drugie, gdzieś w okolicach 18 poziomu gra zaczyna naciskać na dołączenie do drużyny. Nikt nie przyjmuje aplikacji, dopóki nie będziesz znacznie silniejszy. Dlaczego jest to problem? Codzienne cele wymagają misji zespołowej, aby zdobyć je wszystkie i zebrać klejnoty. Bez drużyny, bez darmowych klejnotów, bez względu na to, jak dużo grasz
To dobra gra, ale powodem, dla którego oceniłem ją na dwie gwiazdki, jest błąd, który powoduje, że wszystkie opisy są kodowane. To sprawia, że gra jest niegrywalna. Próbowałem poprawek, ale nic nie działa. Proszę to naprawić, a wystawię lepszą ocenę. To dobra gra, tylko błędy sprawiają, że gra jest okropna.
w pożontku gra (średnio polecam)
Szczerze lubię tę grę, ale po kilku latach w tej grze brakowało i nadal brakuje funkcji zmiany nazwy, która pozwoliłaby graczom zmienić imię, jeśli nie spodoba im się za pierwszym razem. Sugeruję jednak, że powinna być warta określoną ilość klejnotów, ponieważ wiem, że Social Point jest podobny do Electronic Arts ze względu na transakcje w grze. Mam nadzieję, że dodasz to w przyszłej aktualizacji i że lepiej nie zawiedziesz milionów graczy, którzy używają pieniędzy na twoją grę. Dziękuję Ci.
Bardzo fajna
Monster Legends სტრატეგია qby
Gra nie jest zbalansowana, kiedy mam 40-poziomowe potwory i chcę walczyć na arenie, mam graczy z 80 poziomami do walki. I za każdym razem, gdy idę walczyć na arenie, tracę swój wynik, a kiedy faktycznie trafiam na jakiegoś gracza, z którym mam szansę wygrać, otrzymuję oczywiście nagrodę 1 stopnia... to jest takie irytujące... Nie mogę uzyskać żadnego postępu, ponieważ tego. Jeśli to dałoby mi zrównoważonych graczy, prawdopodobnie dostałbym większą szansę na lepsze nagrody... 2 gwiazdki, ponieważ gra jest naprawdę fajna, ale napraw arenę.
Więc lubię grać w tę grę, ale powiem ci NIE RÓB RZECZY, ABY ZDOBYĆ GEMS, ponieważ NIGDY ICH NIE DOSTAJESZ, ciągle mówią mi, że mogą zweryfikować, że to zrobiłem lub zajęło mi to zbyt dużo czasu, nawet gdy skończyłem tego samego dnia i gra każe mi skończyć, aby zdobyć klejnoty, a ich obsługa klienta nie zrobi nic, aby to naprawić, więc nawet nie próbuj próbować przez miesiące. Poza tym ja i moje dzieci uwielbiamy tę grę planowaną od lat.
To świetna gra. Świetna grafika i potwór. Ale kiedy do niego dołączam, mówi, że muszę zainstalować aktualizację, gdy jest to najnowsza wersja, napraw to, ponieważ nie pozwala mi grać
Gierka przyjemna
Kilka lat temu grając, że udało się utrzymać i klimat i była trudna,niestety w tym momencie jest strasznie jak dla mnie, rzeczy są strasznie drogie, żeby namówić nowych pracowników do wydania pieniędzy, gdy widać, że jest dobrze nie opłacalne. Dużo nowych słabych od ostatniego razu jak grałem, a przez laboratorium mam 15 legendy, aby zrobić szybki sposób, kiedy trzeba było długo zbierać na legendę albo zrobić ja hodowlę. Szkoda gry ale no cóż, miłego dnia✌️
Brak jezyka polskiego!
Super zabawa, możesz robić wiele rzeczy, takich jak hodowla i walka, a jest wiele smoków i kilka smoków z YouTube, takich jak Dream i Creamy i nie tylko.
P***$**$* gra jak cię coś walnie do nie możesz się uruchomić przez 3 kolejki
Pożoż
Gra jest ogólnie spoko, ale niestety narzekamy się na klauzulę, że nie mogę podawać eliksiru leczniczego itp. I przez to nie da się trzec bosa
Najlepsza polecam
Zajebista gra
IKONA PRZEDMIOTU GDZIE JEST?!?
Zabawne, ale irytujące jak cholera, zbyt wielu hakerów, aby chcieć kontynuować.
Trochę gra się polepszyła. Chodź na teraz były remisy w Walkach ich nie ma. Dla tego przy niektórych MONSTERACH Walka trwa nawet KILKA GADZIN. Sam tak kilka razy i nie wiem czy to jest wartości programowania gry. Czy ulepszania nowej nowej a z aktualizacją nowej.
Oco chodzi ze nic nie mam moje budowle są niewidzialne zamiast nich są jakieś brązowe deski
Zrób coś dobrego przez podwójne potwierdzenie przy kupnie czegoś... Klikając coś, co można zrobić szybko, szybko i złego na coś, czego nie chce.
Bbb