Post by icpropolchrismas on Feb 20, 2022 19:06:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Commander - WWII TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Commander - WWII TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk visi kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Little Commander - WWII TD 2022 version ▞▞▞
Little Commander - WWII TD কৌশল uwky
Šī spēle rada atkarību, man patīk, ka spēlēju katru dienu
Labas spēles vakariņas super grafika
Jautri un aizraujoši. Visu laiku nav kaitinošu reklāmu.
Jautri
Sūdīga šī spēle!!!!
Jūs nevarat pāriet uz 13. līmeni!
Laba spēle. Bet būtu interesanti, ja mēs varētu spēlēt citā reljefā
labākā torņu aizsardzība, ko jebkad esmu uzstādījis
Tas ir ļoti grūti, bet tas ir ļoti jauki
Pēc kāda laika kļūst garlaicīgi, kad visi ieroči ir nolikti un viss, ko varat darīt, ir sēdēt un skatīties
Kleiner Kommandeur – 2. WK TD Strategie kmrm
Esmu samaksājis par jauninājumiem, un mani jauninājumi un progress netiek rādīts pēc jauna tālruņa iegādes.
Jā
Maz. komandieris. Otrā pasaules kara TD
Tā ir ļoti lieliska pieredze spēlējot šo spēli, un es to spēlēju jau vairākus gadus, un tā joprojām ir ļoti laba. Paldies, ka izveidojāt vienu no iecienītākajām spēlēm.
Kad es aizveru spēli pēc tam, kad es vēlos spēlēt, es sāku no apmācības un bez ietaupījumiem, ir jauka spēle, ceru to novērst!
Ļoti lieliska klasiskā td spēle.
Jums gandrīz ir jātērē nauda, lai kaut kur nokļūtu šajā spēlē. ES izdarīju. Viss progress izdzēsts un nauda izšķiesta. Pat netērējiet savu laiku
Ļoti lieliska spēle
Little Commander - WWII TD Strategiya ktb
Mani jaunināšanas punkti paliek nemainīgi, pat ja esmu nokārtojis daudzus līmeņus un nopelnījis daudz punktu.
Spēles netiks saglabātas
gulta
Tā ir lieliska spēle un viss, bet to kļūst pārāk grūti ātri
PickCrafter - Idle Craft Game Симулятори ygt
Nils
Pavadīja stundas pēc stundām. Joprojām aizraujoši!!
šī ir fenomināla spēle, kad pirmo reizi spēlēju šo, man tā patika, tāpēc es domāju, ka lielākajai daļai cilvēku tā patiks, tāpēc, ja jums ir garlaicīgi, tad šī ir spēle, tāpēc iegūstiet to tagad, ja jums tā netrūkst.
Šī spēle padara manu bērnību labāku. Paldies!
Tā ir spēle, par kuru jūs domājat, un tā sasmalcina laiku.
Lielisks laika tērētājs, man tas patīk, vienīgais, ka pēc katras misijas es nesaņemu jaunināšanas punktus, pēc kāda laika es tikko nopirku, nauda tika izņemta un es saņēmu kvīti no Google Play, bet parādījās ziņojums teica, ka tas ir nelikumīgs pirkums. Lūdzu, vai es varētu palīdzēt ar manu problēmu
Uzlabotiem ieročiem vajadzētu nodarīt lielāku kaitējumu nekā nemodernizētiem... izlabojiet to lūdzu.
Man šī spēle ļoti, ļoti patīk
Forša spēle. Lieliski piemērots pakalpojumam YouTube.
Ļoti jauka spēle bērniem
Th
Little Commander - WWII TD रणनीति nymr
Tas ir vienkārši, taču izaicinoši. Reklāmas ir nežēlīgas, bet es domāju, ka stundas, ko esmu pavadījis, spēlējot to, liecina, ka tas nav darījums.
Viena no manām mīļākajām, patiešām iesaistošām spēlēm...
Apmācība ir šāda: "šeit ir īss pārskats par šī spēļu žanra visvienkāršākajiem elementiem. Mēs zinām, ka pat atpalikušas zelta zivtiņas varētu to saprast, taču esam nolēmuši koncentrēties uz šo, nevis pastāstīt par to, ko dara katrs tornis, un kas ir piemērots, kad. Tāpat ceru, ka jums patīk reklāmas!"
Spēles attīstība neglābj. Nav jautrības Sāciet no jauna katru reizi, kad spēlējat