Post by agandragactan on Feb 9, 2022 10:41:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хацк кеис ▞▞▞
▞▞▞ Planet Craft: Mine Block Craft 2022 version ▞▞▞
Ова игра је заснована на најбољој игрици за израду и сада уживам у овој игри ван мреже. Препоручује
Ова игра има много опција за изградњу за разлику од црафт Вегаса и без реклама, али је била ТАКО ЛАГА. Са укљученим и искљученим Ви-Фи-јем! Тако је тешко поставити блокове због овог проблема! Поправите то и ова игра ће бити невероватна!!
Механика игре се чини као да је могла бити боља, на пример, када разбијете блок и кренете, ваш процес разбијања се ресетује. И не само то, кретање је тако непријатно због 4 правца, само направи џојстик, није тако тешко.
Ова игра има озбиљне кашњења и чудовишта је тешко ухватити. У мирном и креативном је увек лоше време (не знам за нормалан опстанак, јер нисам играо). То заиста тестира моје стрпљење. Чим сам је деинсталирао, позадина ми је постала црна и екран се закључао. Ко воли ову игру мора да нема укуса. Мрзим ову игру.
Уживам у овој игри, заиста. Свиђа ми се како је лако комуницирати са људима. Али недавно, а говорим пре месец или два, недавно, било је много троловања. Оно што би играчи урадили је да стављају лаву на свачије грађевине у Приватним мапама (креативно). То је непотребно и досадно, и уништава забаву за све погођене. Тако да сам сигуран да би многи од нас били захвални ако бисте власницима мапа дали опцију да привремено избаце играче и/или им трајно забране приступ нашим мапама. Хвала на времену.
свица ми се исмецу 5 и 4 ал је ектра сто могу да нацем ектра пријателе
Дфх
У реду је иако сам толико често падао да сам некако престао да играм, заиста се надам да ће ипу то поправити, тако да обожавам више уживати у овоме.
Свиђа ми се ова игра и оцењујем је са 5 звездица јер се тако забавља и чак можемо позвати пријатеље да се играју и такође разговарају са њима.
Игра је одлична, ево неколико предлога: 1: Учините шуњање реалистичним као у минецрафт-у 2: додајте подешавање осетљивости, јер је тешко играти када морам да померим екран 10 пута само да бих се окренуо 3 : додајте ниже, то би било супер 4: молим вас учините да имамо све у креативном режиму јер сам тражио оклоп у инвентару креативног режима, али се није показао. 5: цензура лоша реч, лош језик измиче контроли. Хвала вам што сте прочитали моју рецензију!
Чини се да је ова игра заснована на куповини апликација, отишао сам на јавни опстанак и видео да могу да платим новац! За предмете за које је предвиђено да се мељу играњем те игре. Моји комади нису хтели да се учитају на крми 3 комада утоварена. Изнајмљивање је само хватање готовине које је смишљено да вас опљачка. Дајем вам ово, мада бих бар понекад могао да имам пристојну игру, али цела плата за победу и то што вас отргну само уништавају атмосферу. Држите се више огласа, кривим вас и људе који падају на плату да бисте победили.👏
ЛАСТОВИ НЕ БИ ТРЕБАЛО ТОЛИКО БОЛЕ, а смарагди немају рецепт за израду или сељане плус додају да бисмо могли да правимо срећне блокове позитивне и негативне, а такође и предмети у радњи коштају много новчића па снизите цене п.с. дијамантске ствари се брзо ломе
дозволило би ми да се пријавим јер моја лозинка има велико слово. Успорило је мој телефон и није ми дозволило да затворим ниједну од мојих апликација. када сам га избрисао, мој телефон је постао бржи и могао сам да затворим своје апликације.
Ово је најбоља игра на свету. Игра ће бити тако тешка до виших нивоа је веома ретка у овој игрици. Обожавам 😍
Ажурирање: играм више не тако често, игра је пуна гадних људи који покушавају да ураде неприкладне ствари детету и њихова игра је сада потпуна игра за састанке, поправи игру или натерај администраторе на свим серверима да забрањују људе на 60 дана због неприкладних ствари и имају администраторе који надгледају приватно ћаскање и да ли можете да правите насумичне гернертинг светове као у офлајн е поправци преживљавања и поново играте лоше
Одлична игра воли концепт, али требало би да поправите Ецхаментс. Понекад ће ти дати погрешну... Ја бирам богатство 3. Опада ми перје 1
Невероватна игра, али ако бисте могли да додате крајњи град и елитру и још неколико ствари. Али не можемо да играмо МУЛТИПЛАИЕР . И још једна ствар, кад год напишем рецензију, добијем одговор који ћемо додати у будућим ажурирањима, прошло је 4 године. Веома сам љут на ово.
Добра је ❤
Игра је срање да не можете променити осетљивост ротације прста да је тако тешко буквално померити. И заиста само двоје људи може да буде у свету који је ЛОШ, заиста каже да планета као име треба да буде више од најмање двоје треба да буде најмање више од два! као цмон имам троје браће и сестара и Анди Мике и Луцас су стварно блиски, па ако један од њих не може да игра, онда други не игра, па поправите своју покварену игру, молим вас.
Лепо
Ок
волим ову игру, али када је играм, уђем на пола пута, онда ме враћа на почетни екран
Веома је добар, баш као и Минецрафт. Али не свиђа ми се како изгледају коже. Ипак, волим игру, препоручујем је за све узрасте.
Planet Craft: Mine Block Craft Avanture avfe
Пристојна алтернатива дивном џепном издању Минецрафт-а. Једини проблем који имам (и то је прилично озбиљан проблем) је неред који су контроле. Купио сам апликацију за преклапање гејмпада да би се покренула на врху планетцрафта само да би се могла играти, јер су подразумеване контроле на екрану осетљивом на додир ужасне. Толико су лоши да чак и са гамепад-ом наиђем на много проблема у изградњи и рударењу. Са задовољством бих дао рецензију са 5 звездица да постоји подршка за гамепад.
Изгледа сјајно, још увек није отворено, али све изгледа добро, надам се да ћу дати 5 звездица.
Као критичар игре, играо сам и видео сам врло мало талената у другим играма у поређењу са овом. Да, ту и тамо има неколико проблема, али ово је најбоља игра поред Минецрафт-а! Једини начин на који би ова игра могла постати боља је да има изазовније мафије.
веома ми се свиђа ова игра, али можете ли да направите ажурирање за изградњу веома далеко од земље јер када сам градио далеко, није ми дозволило да се захвалим
Не свиђа ми се ова игра, прилично је заостала и инвентар је тако једноставан, а не као Минецрафт. Ставке нису довољне. Ово је помало добра игра, али Минецрафт је невероватнији од ове игре.
Требало би да будемо у могућности да стигнемо до места где можемо да блокирамо сваког, а не само наше пријатеље
ева
Добра игра, али графика игре је типа цртаног филма и много додатног уноса на Инстаграм за све играче игра је средња
Када приђем дрвету багује и окреће ми камеру на све стране
У почетку је било забавно, али људи су се дружили са мном и мојим пријатељем/породицом и слали неприкладне ствари и постављали питања која не би требало да се постављају! Не преузимајте ако вам је непријатно са овим стварима!!!!
Свака цаст
Веома добро, али постаје мало досадно јер сте га играли
Мало касни, али је и даље заиста добра игра за слободну и све остало.
Cheerleader Champion Dance Off Simulyasiya jzzi
Супер је забавно играти се, али може постојати нека мапа како да направите неке ствари. Али заиста је забавно играти када вам је досадно на путовањима без Ви-Фи на путу!!
Потребни су му алати као што су кремен и челик, мотика итд. Такође му је потребан начин да изроди створења уместо да мора да пређе цео свет водећи их храном.
Мало глупо али и занивљиво
сада пређимо на основе. то је веома добра игра и волим да се играм са својим пријатељима у овој игрици и волим да је пвп забаван. САДА на доњу страну. не свиђа ми се како се мафије покрећу СВАКИ СУ БИЛИ као у спавну и сваки блок ван ње, тако да ми се свиђа и не свиђа ова игра
Најбољи такве врсте тбх, треба још мало детаља из мог мишљења, као што су: села и сељани у опстанку ван мреже, поправљање неких грешака попут сандука који се не отварају након неког времена чак и ако их разбијете, ниједан од ваших предмета се не појављује и ви да их изгубите, или још боље, поставите често постављана питања на седницама, са брзим исправкама грешака? И можда додајте прилагођавање сопственог карактера и преузимање скинова и модова. Направите веб локацију за људе да заједно деле своје мапе света. Додајте чешће пећине. Нисам нашао ниједну. ❤❤❤❤❤❤
Заиста је забавно, али волео бих да прошире делове или да их направе тамо где можете да пређете на друге делове