Post by tersdakariter on Feb 4, 2022 12:51:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mighty Party ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mighty Party IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator kodova zlato ▞▞▞
▞▞▞ Mighty Party 2022 version ▞▞▞
Svaki put kad se pojavi ažuriranje, ne mogu ga preuzeti prvi dan. Sama igra je prilično zabavna, ali je neugodno kada imate događaje temeljene na vremenu i ne možete se prijaviti.
nekad je bilo zabavno' sve dok nisam otvorio oči i vidio kako, nepravedno, iskosano, i u osnovi kako je to cheat riggex. Igrajte i primijetite kako su neprijatelji koje dobijete, puno jači, apsolutno ne mogu pobijediti, dizajnirani da natjeraju vas da propadnete i postanete toliko frustrirani da kupujete, dodaje, da kupujete stvari iskaču mnogo, a ako slučajno počnite pobjeđivati na događajima koji bi vam zapravo mogli dati stvari, primijetit ćete kako nasumične stvari nisu tako nasumične, mečevi nakon određenog trenutka usmjereni su na to da ne uspjete,
Poslužitelji još uvijek nisu savršeni, ali stabilnost se drastično poboljšala. To je zabavna svađalica na potezu s mnoštvom besplatnih pogodnosti ako ne želite potrošiti svoje teško zarađeno tijesto. Dok prelazite na razinu, svaki mjesec dobivate priliku dodati bilo kojeg heroja u svoju zabavu - tako da vas neće stalno gaziti naslijeđeni igrači koji su platili vrhunske heroje koji više nisu dostupni.
Posljednja 2 tjedna ne dopušta mi da se učitam u igru. Sve sam probao. Ne mogu proći dalje od ekrana za učitavanje.
Volio sam auto brawl šah i ovo je vrlo slično, samo bih volio da ima nagrada za igranje igara od dev tima... Za sada dobro.
Svidjela mi se ova igra, ali svaki put kad se sretneš, poraziš šefove odjednom se sruši čak i ako se nisi pomaknuo ili još uvijek pokazuješ 5g i vratiš se i sve se resetira kao da ti se sreća nikad nije dogodila mnogo puta ja sam gotovo i potrošio sam puno novca svidjelo mi se, ali ne mogu više gubljenje vremena o vaše kupnje će biti objavljene, ali ne i vaše pobjede kako namješteno možete dobiti
Ažuriranje je previše, kao i novac za uplatu. Također ponekad je kao da osiguravate da netko mora izgubiti.
Reklama jedno a igra glupa
najbolja igra 2019
Igrica izgleda glupo ali je dosta zanimljiva kad skuzis princip. Preporucio bih ju svakome.
Plati za pobjedu. Preplavljena dodacima. Sustav nagrađivanja zaokuplja vas.
Smece
Srednja zalost
Ljudi ne vole reklame koje im lažu misle da razvojni inženjeri misle!
Prije dobro
Nije moguće ažurirati
Odlično
Igrao sam nekoliko tjedana - sviđa mi se igrica i igram je nekoliko puta dnevno, obavim nekoliko kupnji, pa čak i koristim svoj Facebook račun za spremanje napretka (što mi se ne sviđa, ali jesam jer sam uživao u igri). Međutim, igra sada ne uspijeva učitati napredak, čak ni nakon pokušaja ponovne sinkronizacije s Facebookom... čak i nakon deinstaliranja aplikacije, ponovne instalacije i pokušaja ponovnog sinkroniziranja za napredak. Uglavnom, čini se da je cijeli poduhvat bio potpuni gubitak.
Super
To je sjajna igra, ali od vas se traži da platite svaku drugu sekundu pomalo postaje neugodno. Razumijem da te igre tako zarađuju, ali treba se smiriti. Također, "godišnja doba" su prekratka. Kupio sam propusnicu 1 put i neću više nikada. Igram redovito, ali još uvijek nisam imao vremena da stignem jako daleko samo da se okrenem i počnem ispočetka. Rasipanje novca za vrlo male nagrade.
Sama igra je dobra i izaziva ovisnost, ne morate nužno trošiti novac, ali bez toga traje duže. Igra me nedavno odjavila i ne dopušta mi da se ponovno prijavim putem Facebooka, a funkcija podrške u igri možda neće biti tu jer nikad ne radi. Tako da su izgubili sav napredak i ne mogu kontaktirati nikome stoga 1 zvjezdicu
Smeće, odmah sam izgubio 13. Rundu
Street Racing HD Kilpa-ajo gnri
Zabavno je, ali čini se da s vremena na vrijeme dolazi do štucanja u ravnoteži. Predlažem nešto poput uparivanja igrača na temelju rijetkosti duša koje koriste u najmanju ruku plus ili minus 1, što bi se moglo čak i testirati primjenom ovoga u svađi. Mislim da bi ovo otvorilo vrata igračima koji koriste zajedničke stvari i rijetke duše. (Pokušao sam se vratiti i izgraditi timove s jednom legendarnom dušom na primjer i rezultati govore sami za sebe, uvijek koristite duše najveće rijetkosti koju imate, a zatim lvl.)
I dalje ću ostaviti svoju recenziju s 4 zvjezdice jer se igra ponavlja. Ali stvarno su ga poboljšali od posljednjeg ažuriranja. Dragulje nije glupo teško nabaviti. Likovi se lakše dobivaju. Svakako bravo za prijelaz od developera. Naravno, telefonske igrice vas neće udubiti, ali do tog dana sve telefonske igrice dobivaju 4 zvjezdice. Još jednom bravo za ove programere koji su napravili ovu igru
Ne kao što se reklamira. Ubacili su u igru ADs-a, ali to je 1% igre i nije sve izazovno. Osjećam se kao da igram 3 različite igre.
Igra je u potpunosti p2w. Ipak, ako vam se ne žuri, možete se malo zabaviti. Samo budite spremni imati oko 25% funkcionalnosti.
Ako želite brzo napredovati kako biste stvorili moćan špil, trebat će vam puno $$$. Ali ako igrate polako i postojano i samo surfate po F2P valovima tada, zabava se počinje graditi i mijenjati vaš špil kako biste odgovorili na različite izazove. Ali igranje F2P zahtijeva vrijeme za napredovanje. Igrač: EQRHMM
Mighty Party RPG kph
Odgovorili ste na moju posljednju recenziju. Volim igru. Da oglašavate samu igru umjesto pljačke tornja za koju ste je napravili, ja bih je ipak preuzeo. Oglašavajte stvarnu igru jer neki ljudi možda neće biti sretni zbog toga. Isprobao sam igre pljačke tornja, pokazalo se da nisam obožavatelj, dosadilo mi je lol najbolja igra koju sam pronašao za svoj telefon pa molim da je reklamirajte kako treba kako bi drugi znali da postoji !!!! Hvala i ugodan vam dan
Nisam siguran zašto se oglasi ne podudaraju s igrom ili fotografijama na google playu. Zabavno je, ali je potreban novac za brzo podizanje razine. Sve dodatne darove koje možete kupiti iznimno je teško otključati. Stoga se čini da je trošiti novac na vip.
dobra igra, ali ne mogu promijeniti ikonu stanja
Kako biste unaprijedili morate kupiti stvari, naručio sam moćnu propusnicu za 89,99 i još uvijek sam zapeo na načinu rada, sada sam obrisao igru i tražim povrat novca, više ne koristim ovu igru. Nije pošteno, ne možete ovo igrati besplatno ako želite napredovati čak i uz količinu dodataka koju su programeri ubacili u ovu igru, stoga hvala, ali ne hvala. Sljedeći put pokušajte zabilježiti prijevarne ljude ovdje, molim vas. Samo smo htjeli uživati u igri. Da ne uložimo sav svoj novac u to, a u svakom slučaju, to je preskupo.
Super igra
Igra je u redu. Gotovo isto kao i onaj koji sam igrao prije, skupljate likove i podižete ih na razinu. Postoji solo igra i timska igra, protiv drugog igrača. Unutar su miniigre i događaji. Lako ga je pratiti početnicima. Ako želite brzo napredovati, morate potrošiti, inače samo morate pokorno skupljati darove, igrati rudnik i zaraditi škrinje
Pokreće me usred igranja i uzima moje šanse i nagrade
Mrzim reklame ove igre. Pokušavaju uvrijediti moju inteligenciju ili samo ciljaju na super glupe ljude. Nikada neću svirati ništa što se tako smiješno reklamira.
Prije sam je ocijenio s 4 zvjezdice, ali sam je promijenio u 3 jer sam izgubio nekoliko igara jer sposobnosti heroja nisu radile kako treba. Također, ciklus kartica je najgori. Čini se da nema uzorka i da je to samo vaša sreća.
NAJGORA IGRICA NA SVJETU VELIKIM SLOVIMA
Stvarno pristojna igra, iako se minijatura zapravo ne podudara sa stvarnom igrom (za koju mislim da bi dobila više preuzimanja), nevjerojatna je. Jedan problem koji imam s tim je da kada igrate u ligama, u osnovi gubite onoliko trofeja koliko dobijete za pobjedu, što mislim da je nepravedno s obzirom na to da je tako teško dobiti dobre karte i povisiti ih, umrijet ćete puno puta i nastavi se vraćati lige. Mislim da ne bi trebalo biti moguće vratiti ligu unatrag, samo ponovno pokrenite od 0/ trofeji.
Stalno se ruši. Ruši svakih 10 minuta najviše ponekad 5 minuta! Volim igru, ali mogu dobiti bitku i ona se sruši!
Kašnjenje puno i puno zaostajanja. Dizaju vas usred bitaka. Morate staviti isti lik na ekran više puta. Nije važno je li na wifi ili 5G s vremena na vrijeme ne može ni sjediti i čekati. Zabavna igra, ali umorna je od stalnog izbacivanja iz igre i nemogućnosti je igrati.
Igra je u početku bila zabavna, ali kada dođete do određene razine, gotovo je nemoguće napredovati dalje bez plaćanja.
Zabavna igra, ali to je samo trik za novac. Moram potrošiti novac da bi bio donekle dobar. A nadogradnje stvari koštaju toliko da je retardirano. Čini se da nikada ne možete imati dovoljno novca u igri za nadogradnje. Dobivate prilično pristojne dragulje ALI....... Šansa od 80 posto za prizivanje normalnog je previsoka. Svoja normalna bića nazivaju RIJETKIM. lol to je šala kada je ep tako lako dobiti. Ali opet možete imati sve Legendarne bogove i dalje biti pretučen poput crvenokosog koraka. Ali da, preporučam ako imate novca.
Zabavno je 😁
Mighty Party Rollespill nlx
Vrlo teško platiti za pobjedu. Puno skočnih prozora za kupnju svaki put kada promijenite izbornik
Moja recenzija s 3 zvjezdice je izbrisana, pa sada samo 1 zvjezdica. Oglasi i snimke zaslona su mini-igre koje ćete teško moći igrati, a ne stvarne igre. Povezivost je loša i stalno će vas izbacivati iz igre ako vam je internet sporiji. Uparivanje protivnika je ili iznimno teško ili pretjerano lako, pogotovo kada se spremate napredovati u novu ligu. Igranje je vrlo loše objašnjeno. I dalje uživam u tučnjavi, ali mnogo manje marim za ostalo. Igri su potrebne ozbiljne revizije.
Sve u vezi ove igre je varljivo. Oglasi na drugim igrama pokazuju da se radi o igri spajanja, kao i Google play slike, ali kada je preuzmete igra je potpuno drugačija. Prestanite zavaravati ljude. Reklamirajte svoju igru onakvom kakva jest.
Sve ovo treba je da vam se više sviđa reklama i da budete uravnoteženiji između F2P igrača i P2W igrača i mogli biste imati dobre šanse za nagradu igre godine. Općenito gledano, uživam u igri, ali sam jednako razočaran činjenicom da ne tučem druge štapove kao što ste prvobitno imali u prva dva poglavlja vaše igre ili se borim s drugim štapovima u tornjevima. To mi se svidjelo i jako sam uživao, a siguran sam i drugima. Lažno oglašavanje vam dugoročno neće dobro poslužiti.
Igra je zabavna i pomaže proći vrijeme. Ono što mi se ne sviđa je kad ste upareni da se borite protiv nekoga tko ima skoro dvostruko vašu razinu moći...da ne spominjem koliko se puta to dogodi. To samo oduzima zabavu igri koja bi trebala koristiti strategiju. Također nije zabavno boriti se s nekim s pola vašeg nivoa.**** postaje sve gore. Molim pomoć. Imam slike primjera ako želite.